Jön az újabb nyalánkság! A Gameloft a Rocksat Games által jól kitaposott ösvényen halad. Csiszolás, csiszolás, amennyire csak lehet.

Mostmár nem csak Miami hangulatú lesz a város, hanem konkrétan Miami-ban játszódik a sztori. És tulajdonképpen mindent megkapunk amit a korábbi részből hiányoltunk. Végre motorozhatunk kedvünkre, szelhetjük a tenger habjait morotcsónakkal, sőt még el is szállhatunk, ha kipróbáljuk a helikoptert. De a videó mindent megmutat.
 


Engem garantáltan elfogott a Vice City érzés, főleg a videó 46-ik másodpercénél. Megjelenés a közeljövőben várható, hisz mint tudjuk a Gameloft csak hetekkel a megjelenés előtt kezd el videókat szórni, és nem ül hónapokig a bejelentett játékokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mgames.blog.hu/api/trackback/id/tr912215433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása