Mintha csak arra vártak volna fejlesztők, hogy újra elindítsuk a blogot. Mi újra itt vagyunk, és a jó címek is most kezdenek el szállingózni. A múltkori eset után, most még egy asztali játék költözik át mobilos világunkba. Az FPS-ek atyja, John Carmack, a DOOM sorozat megálmodója és alkotója, ismét a zsebünket célozza meg. No persze nem (csak) a pénztárcánkról van szó, hanem a mostanság legnépszerűbb mobilplatformról, az iPhone és más almás kütyük iOS-éről.

Aki nem hallotta volna még John és csapata egy ideje egy teljesen új konzol és PC játékon dolgozik, ami leginkább a látványával fog kiemelkedni a tömegből. Ez a játék a Rage. Bár már az is meglepő volt, hogy ilyen grafikát láthatunk a mostani konzol generáción, az viszont már tényleg hihetetlen, hogy - minimális butítással ugyan, de – simán működik a legújabb iOS készülékeken (iPhone 4,  iPad)

Kicsit rosszabb minőségű, de Youtube elérhetőség (telefonoknak):

A látvány felülmúlja az legutóbbi konzolgeneráció eredményeit, az konferencián megjelentek szerint szebb, mint a legcsinosabb PS2 és XBOX játékok. Az iPhone 4 pedig mindezt kivalló sebességgel (60 képkocka/másodperc) tárja elénk.
Bővebb információ a konzolos és PC-s „nagytestvér” megjelenése után várható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mgames.blog.hu/api/trackback/id/tr862219528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása